Tandlægerne - Anne Kathrine Rossing & Vibeke Bastue

Tandblegning

På klinikken tilbyder vi kosmetisk tandblegning. Vi bruger godkendte og veldokumenterede blegemidler, som skånsomt fjerner misfarvninger fra tændernes emalje. Misfarvninger opstår som følge at de farvestoffer vores føde og drikkevarer indeholder.

Vores tænder består af et gitter af krystaller og  imellem dem er der små kanaler ( tubuli) som med tiden misfarves af organisk materiale. Ved en tandblegning iltes misfarvningerne væk. Der sker et varrigt tab af tandemalje svarende til at drikke et glas frisk presset juice.

Det er umuligt at få tænderne kridthvide, ved en tandblegning. Hvor hvide tænderne bliver efter en tandblegning afhænger af hvor lyse dine tænder er fra naturens side.

Før vi foretager en tandblegning laves en forundersøglese, hvor det vurderes om det er muligt at blege.
En tandblegning foregår på klinikken og tager 1 til 1 1/2 time. Inden blegningen afpudses tænderne. Det er muligt at hører musik eller se tv eller en film imens tænderne bleges. Efter en tandblegning kan der opstå forbigående isninger i tændern. Isningerne er typisk væk efter 1-3 dage. 24 timer efter blegningen må man ikke spise farvet føde eller drikke farvet væske.

Kan alle bleges ?

Man skal være over 17 år
Man må ikke være gravid eller amme
Porcelænskroner og plastfyldninger kan ikke bleges
Kraftig slid eller syreskader på tænderne må ikke bleges
Er dine tænder iforvejen meget lyse, vil blegningen med stor sansynelighed ikke gøre dem lysere

Du er velkommen til at kontakte klinikken på 45877825 eller på mail kontakt@jernbanetand.dk og få en tid til en gratis forundersøgelse.